DPA 4060 CORE Omni Mic,

DPA 4060 CORE Omni Mic,

Rundopptakende myggmikrofon med MicroDot

1054147
NettlagerBestillingsvare
Butik:
  • For tale og vokal opptil 134db SPL
  • Beige mikrofonfarge
  • Tar opp detaljer og nyanser
  • Eksepsjonell lydkvalitet
  • Modulært adaptersystem passer som de fleste profesjonelle trådløse systemer
0 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Verdipakke

4060 CORE Omni Mic,
The Invisible Lav Covers - 'Fur Outdoor'
SCM0017-B - Black Curved Clip for 4060 series
349 NOK
4060 CORE Omni Mic,
DAD6034 - Adapter MicroDot to Mini-Jack
DAD6003 - Adapter MicroDot to 3-pin Lemo for Sennheiser Wireless SK Systems
1 990 NOK
DPA 4060 Core Omni Mic er en serie myggmikrofoner med modulært adaptersystem som passer til praktisk talt alle trådløse systemer, uavhengig av merke. 4060-serien er den originale og den aller første miniatyrmikrofonen utviklet av DPA hvor de brukte den beste teknologien tidligere kun brukt i høreapparater og målemikrofoner. Myggmikrofonen er designet for bruk med trådløse systemer i kinoer, TV eller akustiske instrumenter og er veldig liten og diskret. Takket være den lille størrelsen og den runde opptakskarakteren, trenger ikke mikrofonen å rettes direkte mot lydkilden for å opprettholde en god lydkvalitet.

DPA 4060 Core ble utviklet for å tåle de tøffeste forhold. De inneholder et prepolarisert kondensatorelement med en diameter på 5,4 mm med en vertikal membran. Dette unike doble ventilasjonsbeskyttelsessystemet gjør mikrofonene svært motstandsdyktige mot fuktighet og svette. Mikrofonene er også designet med en Kevlar-forsterket kabelavlastning som er laget for å tåle vendingene, bøyningene og trekkene som er en del av daglig bruk.

Mikrofonen krever fantomspenning på +48 eller via trådløs sender for å fungere.
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.