DPA 4060 CORE Omni Mic,
Artikkelnummer: 1054147

DPA 4060 CORE Omni Mic,

Rundopptakende myggmikrofon med MicroDot

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • For tale og vokal opptil 134db SPL
  • Beige mikrofonfarge
  • Tar opp detaljer og nyanser
5 090 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
DPA 4060 Core Omni Mic er en serie myggmikrofoner med modulært adaptersystem som passer til praktisk talt alle trådløse systemer, uavhengig av merke. 4060-serien er den originale og den aller første miniatyrmikrofonen utviklet av DPA hvor de brukte den beste teknologien tidligere kun brukt i høreapparater og målemikrofoner. Myggmikrofonen er designet for bruk med trådløse systemer i kinoer, TV eller akustiske instrumenter og er veldig liten og diskret. Takket være den lille størrelsen og den runde opptakskarakteren, trenger ikke mikrofonen å rettes direkte mot lydkilden for å opprettholde en god lydkvalitet.

DPA 4060 Core ble utviklet for å tåle de tøffeste forhold. De inneholder et prepolarisert kondensatorelement med en diameter på 5,4 mm med en vertikal membran. Dette unike doble ventilasjonsbeskyttelsessystemet gjør mikrofonene svært motstandsdyktige mot fuktighet og svette. Mikrofonene er også designet med en Kevlar-forsterket kabelavlastning som er laget for å tåle vendingene, bøyningene og trekkene som er en del av daglig bruk.

Mikrofonen krever fantomspenning på +48 eller via trådløs sender for å fungere.
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.