DPA 4488 CORE Directional Headset Microphone - Beige
Artikkelnummer: 1057140

DPA 4488 CORE Directional Headset Microphone - Beige

Høykvalitets headset med retningsstyrt mikrofon

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Passer alle hoder og størrelser
  • Egnet for teater, taler og konferanser
  • Fuktighetsavvisende – IP58-sertifisering
7 999 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

4488 CORE retningsbestemt headsetmikrofon gir en åpen og naturlig lydgjengivelse, noe som gjør den ideell for både tale- og vokalopptredener. Den retningsbestemte mikrofonen reduserer opptak fra sidene og minimerer lekkasje.
Dette gjør den til et godt valg for krevende liveopptredener der bakgrunnsstøy kan være et problem. Hodebåndet passer til alle hoder, og du kan justere lengden og vinkelen på hodebåndet.

Fordeler

  • Passer til alle hoder og størrelser
  • Justerbar hodebøyle
  • Egnet for teater, tale og konferanser
  • Fuktavvisende - IP58-sertifisert
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.