Adapter MicroDot til Sony Freedom WRT 805 / UWP

DPA Adapter MicroDot til Sony Freedom WRT 805 / UWP

1020276
990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Adapter for trådløse system

Denne trådløse mikrofonadapteren har en kobling for DPA MicroDot til Mini-Jack (med tråd), og gir deg fleksible, enkle og rimelige trådløse systemer. Den kobler sammen d:fine-ledningen fra headsetmikronen med d:street-linjen fra minimikrofonen, samt hele d:vote-serien med instrumentmikrofoner til Sony Freedom WRT 805-systemet. Seriene d:fine, d:street og d:vote fungerer med alle ledende trådløse mikrofonløsninger fra Lectrosonics, Sennheiser, Shure, Sony, Wisycom, Zaxcom og mange flere. I stedet for å bytte mikrofon når dine behov endrer seg bytter du heller adapteret - enkelt og kostnadseffektivt.

 

 

 

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.