DPA CORE 4061 Omni Mic, Loud SPL, Black, MicroDot
Artikkelnummer: 1047255

DPA CORE 4061 Omni Mic, Loud SPL, Black, MicroDot

Detaljert mikrofon for tale og sang i teater, film og TV

Nettlager
Forventes på nettlager 2024-02-27
Butikklager:
  • Svart farge
  • Tåler ekstremt høyt lydtrykk opp til 144db SPL
  • Modulært adaptersystem er Passer til de fleste profesjonelle trådløse systemer
5 090 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
DPA 4061 Core Omni Mic er en serie myggmikrofoner med et modulært adaptersystem som passer til praktisk talt alle trådløse systemer, uansett merke. 4060-serien er den originale og den aller første miniatyrmikrofonen utviklet av DPA hvor de brukte den beste teknologien tidligere kun brukt i høreapparater og målemikrofoner. Myggmikrofonen er designet for bruk med trådløse systemer i kino, TV eller akustiske instrumenter og er liten og diskret. Takket være den lille størrelsen og den runde opptakskarakteren, trenger ikke mikrofonen å rettes direkte mot lydkilden for å opprettholde en god lydkvalitet.

DPA 4061 Core ble utviklet for å tåle de tøffeste forhold. De inneholder et prepolarisert kondensatorelement med en diameter på 5,4 mm med en vertikal membran. Dette unike doble ventilasjonsbeskyttelsessystemet gjør mikrofonene svært motstandsdyktige mot fuktighet og svette. Mikrofonene er også designet med en Kevlar-forsterket kabelavlastning som er laget for å tåle vendingene, bøyningene og trekkene som er en del av daglig bruk.

Mikrofonen krever fantomspenning på +48 eller via trådløs sender for å fungere.
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.