Beskyttelsesfutteral silikon kamuflasje til

EasyCover Beskyttelsesfutteral silikon kamuflasje til

1033291
299 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

EasyCover

EasyCover har en solid overflate av silikongummi som beskytter kameraet ditt mot støt, ri per, støv og sand. På denne måten kan du ha med deg kameraet uten å måtte bekymre deg, uansett om du skal ut på t ur, fiske eller bare nyte en rolig ettermiddag utendørs. Alle funksjoner er opprettholdt med festet montert på.

Levers med en skjermbeskytter som beskytter LCD-skjermen mot riper.

Fordeler med Easycover

  • Perfekt passform gir grepvennlig beskyttelse
  • Kameraet ditt blir mer tålelig
  • Støt- og ripebestandig materiale
  • Skjermbeskytter inkludert
  • Ekstra fukt- og støvforsegling av kameraet
  • Tilgang til batteri og minnekort som vanlig
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.