Beskyttelsesfutteral silikon svart til Sony A6500

EasyCover Beskyttelsesfutteral silikon svart til Sony A6500

1033290
319 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

EasyCover

EasyCover har en solid overflate av silikongummi som beskytter kameraet ditt mot støt, ri per, støv og sand. På denne måten kan du ha med deg kameraet uten å måtte bekymre deg, uansett om du skal ut på t ur, fiske eller bare nyte en rolig ettermiddag utendørs. Alle funksjoner er opprettholdt med festet montert på.

Levers med en skjermbeskytter som beskytter LCD-skjermen mot riper.

Fordeler med Easycover

  • Perfekt passform gir grepvennlig beskyttelse
  • Kameraet ditt blir mer tålelig
  • Støt- og ripebestandig materiale
  • Skjermbeskytter inkludert
  • Ekstra fukt- og støvforsegling av kameraet
  • Tilgang til batteri og minnekort som vanlig

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.