Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

5 Vario med Cinema vest, forlenget øvre arm +130

Easyrig 5 Vario med Cinema vest, forlenget øvre arm +130

1025591
34 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Avlastning og stabilitet for deg og ditt videokamera

Easyrig Vario 5 er en bra rigg for deg som arbeider med ulike typer videokameraer. Motstanden i suspensjonsstroppen bestemmer du selv, og denne gir deg større mulighet for variasjon.

Vesten og forlengningsarmen øker din fleksibilitet enda mer.

  • Justerbart vektområde 5-17 kg
  • Forlengningsarm 130 cm for en høyre plassering
  • Stabil vest med avlastning på hoftene

Riggen gjør at du orker å jobbe i lemngre perioder, og suspensjonsstroppen gjør t du enkelt kan variere mellom de ulike kameraene du jobber med. Via en knapp på baksiden spenner eller slipper du på suspensjonsvekten.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.