Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

5 Vario med Gimbalrig vest og en forlenget øvre

Easyrig 5 Vario med Gimbalrig vest og en forlenget øvre

1024314
37 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Easyrig Vario 5
Vario 5 har samme fordeler som de andre Easyrig-modellene med den ekstra fordelen at du kan justere spenningen for å tilpasse den til en rekke forskjellige kamera og konfigurasjoner. Den har justerbart vektomfang på 5-17 kg og en justeringsskrue som gjør det enkelt å justere spenningen og effekten på linjen. Med samme stødighet som tidligere minimeres belastningen på din rygg, nakke og skuldre og omfordeles til hoftene så du kan filme med komfort.

Denne modellen inkluderer Gimbalrig vest og en forlenget øvre arm på 230 mm.

OBS!
Kamerautstyr og gimbalrigg på bildet medfølger ikke

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.