EIZO ColorEdge CS2400SCAL
EIZO ColorEdge CS2400SCAL
EIZO ColorEdge CS2400SCAL
EIZO ColorEdge CS2400SCAL
EIZO ColorEdge CS2400SCAL
EIZO ColorEdge CS2400SCAL
EIZO ColorEdge CS2400SCAL
Artikkelnummer: 1060105

EIZO ColorEdge CS2400SCAL

24'' grafisk skjerm med tilhørende kalibreringssensor

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • 24'' Wide Gamut-LED (1920 x 1200)
 • 99 % Adobe RGB og 98 % DCI -P3
 • 1350:1 og 410cd/m2

Velg variant

9 690 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

EIZO ColorEdge CS2400S er designet for å møte behovene til kreative entusiaster så vel som profesjonelle fotografer og videografer. Skjermen tilbyr klasseledende lysstyrke og kontrast samtidig som den dekker 99 % Adobe RGB og 98 % DCI-P3, som er perfekt for å reflektere hele fargespekteret til moderne kameraer. Velg versjonen med den medfølgende kalibreringssensoren for å være sikker på at du får korrekt fargegjengivelse.

Fordeler

 • 10-bits fargedybde og 16-bits LUT
 • Fargespekter som dekker 99 % Adobe RGB og 98 % DCI-P3
 • Ergonomisk design som kan vri, rotere og vippe
 • USB-C med bildesignal, dataoverføring og 70W PD
 • Svært lavt energiforbruk på 15,37kWh/1000t
 • Kompatibel med Apple M1 og M2
 • 5 års garanti (begrenset til 30 000 timer)

Enestående fargerom og gjengivelse

1920 x 1200-formatet gir en utmerket PPI på 94 per tomme. Det gir en behagelig størrelse på fonter og verktøy i ulike programvarer. Skjermen har en klasseledende kontrast på 1350:1 og den gir en sorthet på >0,10 cd/m2. Lysstyrken måler 410 cd/m2, som er betydelig høyere enn gjennomsnittet i samme produktklasse. Skjermen dekker 99 % Adobe RGB og 98 % DCI-P3 slik at fullfargespekteret til moderne kameraer er representert på best mulig måte og at du får en nøyaktig simulering av resultatet ved utskrift.

Myke overganger og gradienter

Takket være 16-bits LUT har CS2400S en ekstremt høy fargedybde og gir opptil 10-bit i utgangssignalene. Den gir deg milliarder av nyanser og forhindrer visningsfeil som streker og klipping. I stedet får du en jevn gradering over hele skjermen – selv i mørkere og mer mettede områder.

Uniformitet – perfekt gjengivelse over hele skjermen

EIZO sørger for at alle skjermer som forlater fabrikken har jevn lysstyrke og kromatisitet over hele overflaten. Det sørger for at fargene ser identiske ut over skjermen slik at du får et nøyaktig resultat når du behandler bildet.

Tilkobling med kun én kabel

Med kun én USB-C-kabel får du bildesignal, dataoverføring og 70W strømforsyning direkte fra datamaskinen til CS2400S. Koble til tilbehør som mus, tastatur og tegneblokk direkte via skjermen for å lagre porter på datamaskinen og for enkelt å holde arbeidsområdet ryddig og ryddig.

For en mer bærekraftig fremtid

EIZO har et sterkt fokus på bærekraft og miljø. Dette gjenspeiles i CS2400S av det svært lave energiforbruket på 15,37 kWh/1000t. Skjermen kommer også med 5 års garanti (eller opptil 30 000 timer) slik at du kan stole på at den er bygget for å vare. Emballasjen er laget av resirkulert materiale som kan resirkuleres igjen. EIZO har også fått toppresultater fra Responsible Business Alliance, som sikrer miljømål, bærekraft og gode forhold for alle ansatte.

Velg variant med kalibreringssensor

For å sikre at skjermen alltid viser riktige farger, må du kalibrere kontinuerlig. Velg varianten med inkludert kalibreringssensor for å oppnå maksimal fargenøyaktighet på bare noen få minutter. Skjermen kommer med 10 forhåndsinnstilte moduser og i den medfølgende programvaren kan du også lage dine egne profiler.

Leveres med

 • EIZO ColorEdge CS2400S
 • USB-C-kabel, 2 meter
 • Strømkabel
 • Installasjonsveiledning
 • Fabrikkrapport
 • Garantikort
 • EIZO EX4 kalibreringssensor (leveres kun med CS2400SCAL)
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen