innstillngslys 100W/196V

Elinchrom innstillngslys 100W/196V

42291
199 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager
Elinchrom innstillngslys 100 W/ 196 V Sockel E 27 "Elinchromlampan", standard för alla mindre/äldre kompaktaggaregat, på grund av sin kryptonform täcks en del av blixtröret och man får ett något mjukare ljus. Blixtljuset och inställningsljuset överenstämmer bättre Än de andra inställningslamporna. Brinntid 75 timmar 3200 grader Kelvin Säkring 2 AF
Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.