-31%
Epson EcoTank ET-2826
Epson EcoTank ET-2826
Epson EcoTank ET-2826
Epson EcoTank ET-2826
Epson EcoTank ET-2826
Epson EcoTank ET-2826
Epson EcoTank ET-2826
Epson EcoTank ET-2826
Epson EcoTank ET-2826
Epson EcoTank ET-2826
Epson EcoTank ET-2826
Artikkelnummer: 1053488

Epson EcoTank ET-2826

Multifunksjonskriver med lave utskriftskostnader

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
 • Lav pris med påfyllingsblekk
 • Papirstørrelse opptil A4
 • Trådløs utskrift med Epson-appen

Velg variant

1 990 NOK2 890 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Epson ET-2826 er en patronfri EcoTank multifunksjonsskriver med refill-blekk. Du kan enkelt fylle på de innebygde blekktankene takket være de spesialdesignede blekkflaskene. Den høye kapasiteten til skriveren lar deg skrive ut tusenvis av sider samtidig som du sparer 90 % av utskriftskostnadene sammenlignet med standard kassetter. Epson ET-2826 har LCD-skjerm, mobile utskrifter og ingen blekkpatroner som må byttes ut – dette er den perfekte skriveren for alle som vil ha utskrifter av høy kvalitet til en lav kostnad per side.

Fordeler

 • A4 multifunksjonsskriver med display
 • Spar opptil 90 % på utskriftskostnader
 • Opptil 72 patroner i et sett med blekk
 • Skriv ut opptil 4500 sider i svart-hvitt og 7500 sider i farger
 • Enkel blekkfylling takket være flasker med låsefunksjon og forovervendte beholdere
 • Epson Smart Panel-appen
 • Juster, overvåk, skriv ut og skann fra smartenheten din

Epson EcoTank ET-2826 blekkskriver

Påfyllingsblekk

De etterfyllbare blekkbeholderne i Epson Ecotank har høy kapasitet, gir enkel påfylling og lar kun riktig farge fylles i de tilsvarende beholderne.

Lavprisutskrift

Denne økonomiske skriveren lar deg spare opptil 90 % på utskriftskostnadene. Skriveren kommer med opptil 3 års blekkforbruk og et sett med blekkflasker gir opptil 4500 sider i sort/hvitt og 7500 i farger, noe som tilsvarer opptil 72 blekkpatroner!

Epson Smart Panel

For å gjøre utskriften enkel, kan du bruke Epson Smart Panel. Denne appen lar deg kontrollere skriveren fra mobilenheten din. Skriv ut, kopier og skann dokumenter og bilder, og konfigurer, overvåk og feilsøk skriveren. Eller la kreativiteten flyte med et bredt spekter av kunstneriske maler.

Flere nyttige funksjoner

Epson ET-2826 har en 3,7 cm farge-LCD-skjerm, en 100-arks bakre papirskuff og kantfri fotoutskrift (opptil 10 x 15 cm). Den har også utskriftshastigheter på opptil 10 sider per minutt, noe som betyr at du raskt og enkelt kan bytte mellom en rekke oppgaver.

Moderne design

Med sin kompakte design og Wi-Fi og Wi-Fi Direct-tilkoblinger kan skriveren enkelt integreres med hjemmet ditt. Du kan enkelt finne et sted for det og du kan også skrive ut fra mobiler, nettbrett og bærbare datamaskiner uansett hvor du er hjemme.

Epson EcoTank ET-2826 blekkskriver

Leveres med

 • Epson EcoTank ET-2826
 • 4x65 ml refill-blekk (Bk, C, Y, M)
 • Strømkabel
 • Installasjonsveiledning
 • Garantidokument
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK