Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Skriver SureColor SC-P800

Epson Skriver SureColor SC-P800

1019163
 • Epson Surecolor SC-P800 er på 80ml, noe som gjør at det holder til mange utskrifter
 • Mulighet til å montere rullholder for Epson P800 (inngår ikke)
 • Koble til skriveren til WiFi for å skrive ut helt trådløst via telefon, datamaskin eller nettbrett
12 390 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Skriver SureColor SC-P800
Fotopapir A2 Matt Professional 230 gram 100 ark
Blekkpatron Ultrachrome HD foto svart 80 ml
14 389 NOK
Skriver SureColor SC-P800
Fotopapir A3 Matt Professional 230 gram 100 ark
Blekkpatron Ultrachrome HD lys lys sort 80 ml
13 878 NOK

Epson SureColor SC-P800

Med Epson SC-P800 kan du skrive ut bildene dine i A2-format. Dette er skriveren for deg som er profesjonell fotograf eller kunstner og ønsker å vise dine bilder i fantastisk kvalitet med fine graderinger og med et stort toneomfang. Du får utskrifter som er holdbare, av en kvalitet beregnet for videresalg, utstillinger eller portfoliobruk. Du kan også bruke skriveren til utskrifter av tegninger og presentasjonsmateriell.

Fordeler

 • 9 stk blekkpatroner
 • Ultrachrome HD-Bläck
 • 80ml patroner
 • Mulighet til å skrive ut på papirrull
 • 2,7" pekeskjerm
 • Trådløse utskrifter

Ultrachrome HD-blekk

En blekkoppsetning på ni farger som kalles Ultrachrome HD-blekk brukes i SC-P800. Du får en svært bred fargeskala og dyp svarthet for å kunne skrive ut bilder med en fantastisk fargegjengivning. Fargepatronene i Epson Surecolor SC-P800 er på 80ml, noe som gjør at det holder til mange utskrifter. De patronene som medfølger er fylt med 64ml for at du skal kunne komme i gang å printe med en gang. Ekstra blekkpakke til SC-P800 finner du her.

Pekeskjerm og trådløse funksjoner

Dessuten er skriveren utstyrt med en 2,7" pekeskjerm i farge, samt at du kan koble til skriveren til WiFi for å skrive ut helt trådløst, via telefon, datamaskin eller nettbrett.

Mulighet til å montere rullholder for Epson P800

Det finnes mulighet til å montere en rullholder på Epson P800 (ikke inkludert). Denne brukes for å kunne kjøre papir på rull sammen med Epson P800. Perfekt for deg som vil skrive ut panorama, bannerruller eller vil ha full kontroll over bildeforholdet på din utskrift. Maksimal utskriftslengde avhenger av programvaren som benyttes.

Fotopapir

Tenk på at papiret spiller stor rolle for utskriften og bildets karakter, les mer om fotopapir og hvilket du skal velge her. Skriveren har tre papirbannere som gir deg en problemfri papirmåling også en for Fine-Art utskrift.

ICC-profiler for Scandinavian Photo papir

Last ned ICC-profiler for p800.

Leveres med:

 • Epson Surecolor SC-P800
 • Blekkpatroner på 64 ml
 • Strømkabel

Leveres uten USB-kabel

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.