Focusrite Vocaster Two
Focusrite Vocaster Two
Focusrite Vocaster Two
Artikkelnummer: 1056470

Focusrite Vocaster Two

Praktisk 2-kanals lydkort for blogg, vlog og podcast

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Still inn volumet automatisk med et enkelt trykk på en knapp
  • Fire ulike effekter spesialtilpasset tale
  • To kraftige mikrofonforsterkere med hele +70 dB
3 585 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Vil du starte en podcast? Eller kanskje bare oppgradere din eksisterende innspillingsrigg? Da er Vocaster fra Focusrite noe for deg. Det har aldri vært så enkelt å komme i gang med podcasting, streaming eller vlogging som med Vocaster. Still inn riktig volum med Vocasters auto-gain-funksjon og still inn lyden med et enkelt trykk på en knapp med en av de fire forskjellige lydinnstillingene. Vocaster er et kraftig, men bærbart lydkort med en rekke nyttige funksjoner, så koble det til din iPad, Mac eller Windows-datamaskin og begynn å ta opp fremtidens innhold i dag.

Fordeler

  • Auto-gain - Juster volumet automatisk med et enkelt trykk på en knapp
  • 2 kraftige mikrofonforsterkere med hele +70 dB
  • 4 forskjellige effekter for tale
  • Loopback funksjon
  • Hinderburg programvareinngang

Kraftige mikrofonforsterkere

Vocaster har to mikrofonforsterkere som kan håndtere de mest krevende mikrofonene. Med sin 70dB forsterkning trenger du ikke bruke ekstra tilbehør hvis du bruker dynamiske mikrofoner som Shure sm7b. Juster opptaksvolumet raskt og enkelt med Vocasters auto-gain-funksjon som måler styrken på stemmen din og deretter stiller inn mikrofonforsterkernivået automatisk.

Effekter og programvare

Å få en god lyd er både enkelt og enkelt med Vocaster. Med et enkelt trykk på en knapp aktiverer du en av de fire forhåndsinnstilte lydene spesielt tilpasset radio, podcast og vlogg. Hvis du da ønsker å omarbeide lyden, følger også Hinderburg Lite-programvaren med, som gjør det ekstra enkelt å ta produksjonen fra innspilling helt til publisering.

Ta inn gjester på telefon

Ønsker du å ta inn eksterne gjester på telefon kan du løse det enkelt via Bluetooth eller å enkelt koble Vocaster med telefonens stikkontakt og Vocasters TRRS-port. Hvis telefonen din ikke har TRRS, kan du enkelt koble den med Lightning til TRRS eller USB Type-C til TRRS. TRRS-kabel og adapter er ikke inkludert.

Leveres med

  • Focusrite Vocaster Two Podcast lydkort
  • USB Type-C til USB Type-A-kabel
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen