Svarthvit Film Fomapan 400 120-film 5-pack

Foma Svarthvit Film Fomapan 400 120-film 5-pack

322998
379 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Svarthvit pankromatisk film med høy følsomhet og god oppløsning

Fomapan 400 er en allsidig film med bredt tonespekter og god tegning. Filmen gir svært gode resultater, selv under vanskelige lysforhold. Ettersom filmen har et stort eksponeringsrom kan filmen over- eller undereksponeres med gode resultater.

Fomapan 400 kan fremkalles med alle standardfremkallere (uavhengig av produsent).

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.