Fomei Background Cherry 2,72x11m
Fomei Background Cherry 2,72x11m
Fomei Background Cherry 2,72x11m
Artikkelnummer: 1054176

Fomei Background Cherry 2,72x11m

Background Cherry 2,72x11m

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Bakgrunnspapir for foto og video
  • Kraftig bakgrunnspapir med stabil pappkjerne
  • Standard dimensjoner 2.72m x 11m med tetthet på 155g/m2

Velg farge

799 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Bakgrunnspapir på rull tilpasset foto og film og er den vanligste typen bakgrunnsmateriale. Papiret er laget av sterkt og slitesterkt papir som ikke reflekterer unødvendig lys. Papirbakgrunner gir deg en flat overflate å fotografere mot og skulle den bli skitten, kan du enkelt klippe av en bit og rulle ut litt nytt papir.

Fordeler

  • Bakgrunnspapir for foto og video
  • Tungt papir på en stabil pappkjerne
  • Standard dimensjoner 2,72 x 11m med en tetthet på 155g/m2

Tips om hvordan du bruker papirrullen

For å sette sammen papirrullen din kan du løse det på flere forskjellige måter. Det vanligste er å montere den på veggen ved hjelp av en bakgrunnsholder med kjede eller du kan bruke et ferdig bakgrunnssett som du legger på gulvet og ruller ut papiret for hånd. Se egnet tilbehør for våre anbefalte monteringsløsninger.

Ikke glem å kjøpe klemmer for å bruke som stopp og evt. tape for enten å feste papiret til gulvet eller forsegle rullen når du har rullet den opp slik at papirrullen din ikke vikler seg av.

Fargekart for Adobe Photoshop

Her kan du laste ned et fargekart for Adobe Photoshop (.aco). Dobbeltklikk på filen med filtypen .aco for å laste den i Photoshop, du finner den under swatches / swatches i Photoshop. Alle farger er målt med X-Rite i1 Pro. RGB- og HEX-verdier som tilsvarer sRGB-fargerom.

Leveres med

  • Fomei papirbakgrunn 2,72 x 11m
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.