Fomei Bakgrund Chromagreen 1,35x11m
Fomei Bakgrund Chromagreen 1,35x11m
Fomei Bakgrund Chromagreen 1,35x11m
Artikkelnummer: 1051322

Fomei Bakgrund Chromagreen 1,35x11m

Chromakey grønn papirbakgrunn, 1,35x11m

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
  • Bakgrunnspapir for foto og video
  • Solid bakgrunnspapir på en stabil pappkjerne
  • Standard dimensjoner 1.35m x 11m med tetthet på 155g/m2

Velg farge

799 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Verdipakke

Bakgrund Chromagreen 1,35x11m
Bakgrundskit BS04
Studioklemme Svart/Oransje medium 2 st
2 208 NOK
Bakgrund Chromagreen 1,35x11m
Heavy Duty Background Kit Pro (3 x 3 m)
Duct tape matt 50mm x 50m hvit
3 058 NOK

Bakgrunnspapir på rull tilpasset foto og film og er den vanligste typen bakgrunnsmateriale. Papiret er laget av sterkt og slitesterkt papir som ikke reflekterer unødvendig lys. Papirbakgrunner gir deg en flat overflate å fotografere mot og skulle den bli skitten, kan du enkelt klippe av en bit og rulle ut litt nytt papir.

Fordeler

  • Bakgrunnspapir for foto og video
  • Tungt papir på en stabil pappkjerne
  • Standard dimensjoner 1,35 x 11m med en tetthet på 155g/m2

Tips om hvordan du bruker papirrullen

For å sette sammen papirrullen din kan du løse det på flere forskjellige måter. Det vanligste er å montere den på veggen ved hjelp av en bakgrunnsholder med kjede eller du kan bruke et ferdig bakgrunnssett som du legger på gulvet og ruller ut papiret for hånd. Se egnet tilbehør for våre anbefalte monteringsløsninger.

Ikke glem å kjøpe klemmer for å bruke som stopp og evt. tape for enten å feste papiret til gulvet eller forsegle rullen når du har rullet den opp slik at papirrullen din ikke vikler seg av.

Fargekart for Adobe Photoshop

Her kan du laste ned et fargekart for Adobe Photoshop (.aco). Dobbeltklikk på filen med filtypen .aco for å laste den i Photoshop, du finner den under swatches / swatches i Photoshop. Alle farger er målt med X-Rite i1 Pro. RGB- og HEX-verdier som tilsvarer sRGB-fargerom.

Leveres med

  • Fomei papirbakgrunn 1,35 x 11m
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.