Spar 100 kr
Artikkelnummer: 1057442

DJI Osmo Mobile 6

Intelligent mobilgimbal for ristefrie resultater

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Enkel og rask å montere telefonen i gimbalen med magnet
 • Innebygd forlengelsesstang for stilige selfies og unike vinkler
 • Opptil 6,5 timers batterilevetid

Velg variant

1 790 NOK1 890 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Osmo Mobile 6 er en intelligent smarttelefonstabilisator fullpakket med kreative funksjoner. Ikke bare er den kompakt og sammenleggbar for å passe i håndflaten din, men den starter også automatisk når den brettes ut for å ta bilder med et øyeblikks varsel. Få dynamiske vinkler og perfekte selfies ved å bruke den innebygde forlengelsesstangen. En rekke intelligente funksjoner står til din disposisjon. DJI Mimo-appen muliggjør effektiv fotografering, redigering og deling, slik at du kan fange hvert uforglemmelig øyeblikk.

Fordeler

 • Enkel og rask å montere telefonen i gimbalen med magnet
 • Gimbalen stabiliserer mobilen din slik at videoene dine er ristefrie
 • Kompakt og sammenleggbar design
 • Innebygd forlengelsesstang for stilige selfies og unike vinkler
 • Du får et ministativ slik at gimbalen kan stå av seg selv
 • Opptil 6,5 timers batterilevetid
 • Koble til mobilen din via Bluetooth og DJI Mimo-appen
 • Responsive videoer når du går eller følger en person

Kompakt og bærbar

Den kompakte og sammenleggbare designen gjør den enkel å pakke med, og med den magnetiske telefonklemmen med hurtigutløsing kan du komme raskt i gang, uten å måtte fjerne telefondekselet. Dette betyr at du enkelt kan ta den med deg på alle dine eventyr.

3-akset stabilisering

Med 3-akset stabilisering kan du ta jevne og stødige videoer på farten som imponerer. Osmo Mobile 6 integrerer DJIs avanserte stabiliseringsteknologi som gir sterke, stabile og ristefrie resultater til fingerspissene. DJI har utviklet noen av de smarteste algoritmene for gimbalen for å tilpasse og kompensere for bevegelsene dine mens du filmer.

Vakkert og ergonomisk design

Den nye fargen [Slate Grey] er elegant, stilig og flekkbestandig. Med forbedret ergonomisk design og anti-skli ligger Osmo Mobile 6 godt i hånden.

Innebygd forlengelsesstang

Få alle med på bildet! Den innebygde utvidelsen sørger for at ingen blir utelatt, inkluderer flere venner, kjæledyr eller vakker natur i et bilde. Ta dynamiske selfies fra høyere eller lavere vinkler. Forleng håndtaket for å utvide de kreative mulighetene.

Smarte moduser for enkel bruk

Følg

I Follow-modus følger kameravisningen panorerings- og tiltbevegelsene til gimbalen og forblir stabil under ruller. Denne modusen er egnet for fotografering oppover, nedover og diagonalt.

Tiltlås

Kameravisningen følger bare panoreringsbevegelsen til gimbalen og forblir stabil under tilt og rull – perfekt for å fotografere horisontalt eller flytte et motiv rundt.

FPV

I FPV-modus følger alle tre aksene til gimbalen bevegelsen til hoveddelen. Dette er fantastisk for dynamisk filming av stasjonære motiver som landemerker, bygninger eller statuer.

SpinShot

Skyv joysticken til venstre eller høyre for å kontrollere rotasjonen av kameravisningen og lage dynamiske bilder.

Lag fantastiske videoer med de kreative videomodusene

Timelapse

Forvreng tid og rom med Timelapse, Motionlapse og Hyperlapse. Med enkle Motionlapse-maler kan du blande vakre øyeblikk til imponerende klipp.

DynamicZoom

Bruk Move In- og Move Out-modusene for å få strekke og komprimerende visuelle effekter for å skape fantastiske dynamiske bevegelser med telefonen.

Gestkontroll

Gestkontroll gjør det enkelt å ta en selfie eller et gruppebilde. Det har aldri vært så praktisk å ta et bilde eller starte en video.

Panorama

Ta bilder som spenner over flere bildebredder og inkluderer mer av omgivelsene dine med panoramamodus. Prøv tre panoramamoduser: 3x3, 240° eller CloneMe tilgjengelig for din kreative visjon. Prøv så skal du se.

Leveres med

 • DJI Osmo Mobile 6
 • Magnetisk klemme for mobil
 • Mini stativ
 • Strømkabel (USB-C)
 • Oppbevaringsetui


Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen