Kampanje
JJC LCD-beskyttelse LCP-A99II til Sony A99 II 2-pack

JJC LCD-beskyttelse LCP-A99II til Sony A99 II 2-pack

LCD-beskyttelse LCP-A99II til Sony A99 II 2-pack

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
89 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Kjøp 3, betal for 2

det billigste produktet på kjøpet!

Plukk og miks tre produkter fra utvalgt tilbehør og få det billigste på kjøpet. Prisen justeres automatisk i kassen. Tilbudet gjelder frem til 17/12. Gjelder alle produkter merket med "3 for 2"-budskap.
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

2-pack LCD-beskyttelse til Sony A99 II

Denne beskyttelsen er spesialdesignet for LCD-skjermen på Sony A99 og har et anti-reflekterende belegg som minimerer irriterende reflekser i sterkt lys. Filmen har dessuten et hardt belegg som motivkrer riper fra harde gjenstander, samt et smussavvisende belegg som reduserer fingeravtrykk og gir enkel rengjøring.

Med en transmisjpon på hele 92% er du garantert en en skarp og klar skjerm, selv med LCD-beskyttelsen montert. Det spesielle silikon-limet gjør at påføring og borttagning av beskyttelsen er svært enkel, og at ingen klissete resten etterlates på skjermen.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK