Kampanje
Benro Stativ TMA48CXL Mach3 Serie 4 karbonfiber
Benro Stativ TMA48CXL Mach3 Serie 4 karbonfiber
Benro Stativ TMA48CXL Mach3 Serie 4 karbonfiber
Benro Stativ TMA48CXL Mach3 Serie 4 karbonfiber
Artikkelnummer: 1030611

Benro Stativ TMA48CXL Mach3 Serie 4 karbonfiber

Karbonfiberstativ med ekstra høy høyde

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • 9 x karbonfiber
 • Makshøyde 210 cm
 • Twist-lock benlås
5 490 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

TMA48CXL bruker fire benseksjoner i karbonfiber. Dette gir et stativ med skikkelig høyde og som tåler virkelig tung belastning på hele 20kg.

Fordeler

 • Ni lag karbonfiber for maksimal vridningsstivhet
 • Maks høyde 210 cm
 • Twist-lock ben gir enkel håndtering
 • Veldig høyt

Detaljene er laget av magnesium og med 4 benseksjoner i karbonfiber får du et stativ med skikkelig høyde som tåler store belastninger. Velger du å montere den korte midtsøylen har du mulighet til å få lav arbeidshøyde.

Karbonfiber for maksimal styrke og lav vekt

Bena er konstruert av ni lag karbonfiber, som gjør stativet robust uten å tynge ned oppakningen. Karbonfiber har en ekstremt høy strukturell stivhet og styrke for å kunne møte kravene til den profesjonelle fotografen. Stativet foldes lett sammen med bena oppover, noe som gir et mer kompakt pakkevolum.

Fleksibelt vrilåssystem

Twist Locks er stillegående og pålitelige når du slår ut stativet. De er designet for komfortabel og rask bruk, samtidig som de gir utmerket beskyttelse mot støv og ytre påvirkninger. Twist-lock letter også under transport, da stropper og andre løse gjenstander ikke kan sette seg fast i noen låseanordninger.

Leveres med

 • Sativ
 • Kort midtsøyle
 • Bag
 • Spikes
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK