Benro WH15 Wildlife Long Lens Head
Benro WH15 Wildlife Long Lens Head
Benro WH15 Wildlife Long Lens Head
Benro WH15 Wildlife Long Lens Head
Benro WH15 Wildlife Long Lens Head
Benro WH15 Wildlife Long Lens Head
Artikkelnummer: 1059501

Benro WH15 Wildlife Long Lens Head

Stativhode for store objektiver eller kikkerter

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Takler belastninger opp til 15 kg
  • Veier 1,4 kg
  • 8-trinns motvekt
4 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Oppdag Benro WH15 stativhodet for enestående allsidighet og kompromissløs ytelse. Ideell for fugletitting, dette stativhodet er designet for fart uten å tynge deg ned. Stativhodet håndterer utstyr opptil 15 kg og har et fleksibelt, mykt videohode - perfekt for kikkert og video.

Fordeler

  • Håndterer belastninger opp til 15 kg
  • Veier 1,4 kg
  • 8-trinns motvekt

Stativsett som tåler høy belastning

Benro Mammoth stativsettet har et innovativt toveis stativhode med en imponerende 8-trinns motvekt, som setter en ny standard. Det posepolstrede stativhodet støtter imponerende 15 kg og har justerbare tilt- og panoreringsinnstillinger for jevn og presis bevegelse.

Ergonomisk utformet håndtak og Selfie Stick-funksjon

Det ergonomisk utformede håndtaket er utskiftbart og forbedrer panoreringen og tilten mens du holder deg unna. Den kan forlenges og låses raskt og enkelt, og ved å ta av håndtaket og feste en telefonholder blir den en selfie-pinne.

Utskiftbar plate og modulær design

Benro WH15 stativhodet har et Arca Swiss-feste og hurtigutløserplate som gjør det enkelt å bytte ut utstyret ditt og bruke det som en kikkert. bilde- eller videooverskrift. Det innebygde tilbehørsfestet muliggjør ekstra tilbehør.

Gå aldri glipp av et øyeblikk

Gå ikke glipp av et øyeblikk med Benro WH15 stativhodet. Ideell for lange teleobjektiver eller kikkerter for natur og sport, dette stativsettet er raskt og lett, klart til å ta med deg overalt.

Leveres med

  • Benro WH15 stativhode
  • Arca kameraplate
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen