Benro TSL08AS2CSH Slim Aluminium
Benro TSL08AS2CSH Slim Aluminium
Benro TSL08AS2CSH Slim Aluminium
Benro TSL08AS2CSH Slim Aluminium
Benro TSL08AS2CSH Slim Aluminium
Benro TSL08AS2CSH Slim Aluminium
Benro TSL08AS2CSH Slim Aluminium
Artikkelnummer: 1036623

Benro TSL08AS2CSH Slim Aluminium

Lett og stabilt aluminiumstativ for filming

Nettlager
Forventes på nettlager 2024-07-05
Butikklager:
 • Høyde mellom 40–146cm
 • Tåler belastning på 2,5kg og veier 1,7kg
 • Twistlock-låsen åpnes med bare en halv omdreining

Velg variant

1 490 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Benro videostativ TSL08 er et lett og solid aluminiumstativ for filming med mindre systemkameraer, kompaktkameraer eller kjøp en mobil/iPad-holder for å fotografere med mobilen eller nettbrettet. Stativet veier kun 1,7 kg og tåler belastninger på opptil 2,5 kg, noe som gjør det utmerket for speilløse systemkameraer og mindre systemkameraer. Den lave vekten gjør stativet enkelt å ta med seg og fungerer utmerket å ha med seg på turen. Du kan velge å kjøpe stativ med videohode eller om du ønsker å velge stativ med videohode og mobilholder tilpasset mobil og nettbrett.

Fordeler

 • Perfekt for mindre kamera eller mobil/iPad holder
 • Veier kun 1,7 kg
 • Tåler en maksimal belastning på 2,5 kg
 • Twistlock-funksjon på bena
 • Høydejusterbar midtsøyle
 • Lett og kompakt videohode

Twistlock-lås for rask utfolding av bena

Twistlock låser åpnes med bare en halv omdreining og med litt øvelse kan du åpne alle tre låsene i samme bevegelse. Takket være den korte rotasjonen er det også veldig raskt og enkelt å låse bena.

Høydejusterbar midtsøyle for ekstra fleksibilitet

Stativet er mest stabilt med midtstolpen nede, men for maksimal høyde eller for å gjøre en rask høydejustering er midtstolpen perfekt.

Benro S2 videohode for fine bevegelser

Et veldig lett og kompakt videohode for mindre videokameraer. Kan vippes + 90 ° / -90 ° med et lekkert skumplasthåndtak. Videohodet har en glideplate på 40mm og roteres 360° Har et skrufeste på 60mm.

Bruker du mobiltelefon eller nettbrett? Velg alternativet med holder

Dette stativet er tilgjengelig med to forskjellige alternativer slik at du kan velge om du kun bruker utstyr med 1/4" tråd (f.eks. kamera og fototilbehør) eller om du vil bruke mobilen eller nettbrettet, så trenger du stativet med en mobilholder.

Leveres med

 • Stativ
 • Kameraplate QR-4
 • Videooverskrift S2
 • Tynn pose

Stativet med mobilholder inkluderer også en Ulanzi Holder svingbar iPad / mobilholder med to tilbehørsfester. OBS den inkluderer kun en holder, på bildet ser du eksempel på når en iPad eller en mobil er montert.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen