Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Kompaktkamera

Kjøp kompaktkamera hos oss, online eller i butikk. Hos oss kan du velge mellom et bredt utvalg av smidige kompaktkameraer fra blant annet Canon, Fujifilm, Olympus, Leica og Nikon. Et kompaktkamera er perfekt for deg som vlogger, og du kan finne kompaktkameraer med funksjoner som wifi, justerbar skjerm og full HD-filming. Et kompaktkamera kan du i teorien ta med deg over alt, og på tross av den mindre størrelsen holder det høyt teknisk- og kvalitets nivå.

140 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til Foto
Varemerker
Batteritype:
Værtettet:
USB-lading:
Sensorstørrelse:
Min ISO
Optisk bildestabilisering:
RAW-format:
Vanntett minst 3 meter:
Vinklbar skjerm:
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.