Kompaktkamera

Et kompaktkamera er et lite kamera med store muligheter. Hos oss kan du velge mellom et bredt utvalg av fleksible kompaktkameraer fra blant annet Canon, Fujifilm, Sony, Olympus og Nikon. Et kompaktkamera er perfekt for vlogger, og du kan finne kompaktkameraer med funksjoner som Wifi, vippbar skjerm og full HD-video. Et kompaktkamera kan i utgangspunktet tas med hvor som helst, og til tross for sin mindre størrelse opprettholder det høy bildekvalitet.

96 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til Foto
Varemerker
Sensorstørrelse:
Værtettet:
Zoom:
RAW-format:
Trådløse tilkoblinger:
Optisk bildestabilisering:
Vanntett minst 3 meter:
Internt videoformat:
Tele (tilsv. 35mm):
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.