Kompaktkamera

Et kompaktkamera er et lite kamera med store muligheter. Hos oss kan du velge mellom et bredt utvalg av fleksible kompaktkameraer fra blant annet Canon, Fujifilm, Sony, Olympus og Nikon. Et kompaktkamera er perfekt for vlogger, og du kan finne kompaktkameraer med funksjoner som Wifi, vippbar skjerm og full HD-video. Et kompaktkamera kan i utgangspunktet tas med hvor som helst, og til tross for sin mindre størrelse opprettholder det høy bildekvalitet.

93 produkter
Vise som
Sorter etter
Filtrering
Varemerker
Sensorstørrelse:
Værtettet:
Zoom:
Farge
Tele (tilsv. 35mm):
RAW-format:
Vanntett minst 3 meter:
Søker:
Trådløse tilkoblinger:
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.