Kompaktkamera

Kjøp kompaktkamera hos oss, online eller i butikk. Hos oss kan du velge mellom et bredt utvalg av smidige kompaktkameraer fra blant annet Canon, Fujifilm, Olympus, Leica og Nikon. Et kompaktkamera er perfekt for deg som vlogger, og du kan finne kompaktkameraer med funksjoner som wifi, justerbar skjerm og full HD-filming. Et kompaktkamera kan du i teorien ta med deg over alt, og på tross av den mindre størrelsen holder det høyt teknisk- og kvalitets nivå.

108 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til Foto
Varemerker
Sensorstørrelse:
Zoom:
Værtettet:
Vanntett minst 3 meter:
Optisk bildestabilisering:
RAW-format:
Oppløsning:
Tele (tilsv. 35mm):
Trådløse tilkoblinger:
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.