Avanserte kompaktkamera

Kjøp avanserte kompaktkameraer hos oss, på nett eller i butikk! Leter du etter funksjonen til et systemkamera, men i en kompakt størrelse? Da kan et avansert kamera være det du leter etter! Et avansert kompaktkamera er som et mindre søsken til systemkameraet, det har praktisk talt alle funksjonene som manuell lukkertid, blenderåpning og ISO, og i noen tilfeller kan det til og med skyte i RAW-format. Det avanserte kompaktkameraet har et fast objektiv og også ofte en større sensor enn et kompaktkamera, noe som gir høyere bildekvalitet. Hos oss kan du kjøpe avanserte kompaktkameraer fra Canon, Fujifilm, Panasonic, Sony, Leica og mer.

49 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til Kompaktkamera
Filtrering
Varemerker
Sensorstørrelse:
Værtettet:
Zoom:
RAW-format:
Vanntett minst 3 meter:
Tele (tilsv. 35mm):
Internt videoformat:
Oppløsning:
Trådløse tilkoblinger:
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.