Avanserte kompaktkamera

Kjøp avanserte kompaktkameraer hos oss, online eller i butikk. Er du ute etter funksjonen hos et systemkamera, men i en kompakt variant? Da kan et avansert kamera være det du leter etter. Et avansert kompaktkamera er som et småsøsken av systemkameraene, den har i stort sett alle funksjonaliteter som lukkertid, blender og ISO, og i visse tilfeller kan den til og med fotografere i RAW-format. Det avanserte kompaktkameraet har et fast objektiv og også ofte en større sensor enn et kompaktkamera, noe som gir deg høyere bildekvalitet. Hos oss kan du kjøpe avanserte kompaktkameraer fra Canon, Fujifilm, Panasonic, Sony, Leica m.fl.

51 produkter
Vise som
Sorter etter

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.