Avanserte kompaktkamera

Kjøp avanserte kompaktkameraer hos oss, online eller i butikk. Er du ute etter funksjonen hos et systemkamera, men i en kompakt variant? Da kan et avansert kamera være det du leter etter. Et avansert kompaktkamera er som et småsøsken av systemkameraene, den har i stort sett alle funksjonaliteter som lukkertid, blender og ISO, og i visse tilfeller kan den til og med fotografere i RAW-format. Det avanserte kompaktkameraet har et fast objektiv og også ofte en større sensor enn et kompaktkamera, noe som gir deg høyere bildekvalitet. Hos oss kan du kjøpe avanserte kompaktkameraer fra Canon, Fujifilm, Panasonic, Sony, Leica m.fl.

54 produkter
Vise som
Sorter etter
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.