Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

dp3 Quattro

Sigma dp3 Quattro

1018973
8 495 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

dp3 Quattro
Minnekort Secure Digital 32GB SDHC Extreme 90MB/s
Telekonverter 1,2x FT-1201 til DP3 Quattro
10 289 NOK
dp3 Quattro
Set av motljusskydd för dp3 Quattro LH401+HE1-01
Minnekort Secure Digital 16GB SDHC Extreme
9 019 NOK

Sigma DP 3
Sigma DP 3 levere med en fast 50 mm (tilsvarende 75mm) med en blender på f/2,8. Det er en kortere tele som er svært egnet for portretter.

Sigma Quattro - Med fargen i fokus
Med kompaktkameraet Quattro og sensoren Foveon X3 Quattro har Sigma valgt å legge folkus på fargen i bildet. Sensoren er konstruert i lag, slik at hvert bildeelement er i stand til å motta både røde, grønne og blå farger. På klassiske sensorer registreres hver piksel som enten rød, grønn eller blå. Sigma Quattro registrerer derimot alle farger per piksel, slik at du får mye mer fargeinformasjon i bilder, og du trender derfor ikke prosessere bildet på samme måte som på de klassiske sensorene. Resultatet er bilder med storre fargedybde, mer dynamikk og mykere fargeoverganger. Perfekt for deg der fargetonene i bildet spiller absolutt størst rolle. Sensoren av av APS-C størrelse, noe som også bidrar til dynamikken, lysdynamikk og mørkeprestasjon sammenlignet med kameraer med mindre sensor. Sigma har også valgt å montere din faste optikk for å kunne optimalisere bildekvaliteten på linsen sammen med sensoren. Samtlige kameraer kommer uten zoom, og med en stor blender, noe som også bidrar til maksimal skarphet og bildekvalitet.

Egenskaper:

  • Foveon X3 Quattro sensor med høyt fargeområde
  • Fast lysstyrk optikk
  • 29mp
  • Raw-format

Leveres med:

  • Sigma Quattro-kamera
  • Objektivdeksel
  • Batteri (BP-51)
  • Batterilader (BC-51)
  • USB-kabel
  • Manual
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.