Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Powershot G5 X II

Canon Powershot G5 X II

1044734
 • Vinklbar selfie-skjerm og innfellbar digital søker
 • Filme i 4K eller FullHD 120p
 • Stor sensor og lyssterkt objektiv med 5X zoom
 • Overfør bilder eller fjernstyr kamera via Wi-Fi og Bluetooth
 • Lad batteriet samtidig som du fotograferer
10 499 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Canon Powershot G5X II -Allroundkameran for reise, eventyr eller hverdagen

Canon Powershot G5X Mark II har et større zoomomfang enn mange andre kompaktkamera med 1” sensor, noe som gjør at den passer perfekt når du vil være ekstra fleksibel og kunne fotografere på både kort og lang avstand. 5X II har en effektiv bildestabilisering og lyssterk optikk som hjelper deg å ta skarpe bilder og vakre filmer selv når lyset ikke er best. Kamera tar bilder i både JPG og RAW med en oppløsning på 20.1 megapiksler og kan filme i 4K eller FullHD opp til 120p

Fordeler

 • Allroundkamera med lyssterk optikk med 5x zoom (tilsvarende 24-120 mm f/1.8-2.8)
 • Innebygget digital OLED søker av popup type
 • Filme i 4K eller i FullHD opp til 120p
 • 1” sensor og kraftig DIGIT 8 bildeprosessor som gir høy bildeprestasjon
 • Rask autofokus og seriebildeopptak
 • Koble til tilbehør via blixtskon
 • ND-filter 3-trinn
 • Kamera kan lades via USB
 • Overfør bilder og fjernstyr ditt kamera via WiFi og Bluetooth
 • Kompakt størrelse, lav vekt og vinklbar touchskjerm med selfiemodus

Innebygget digital søker for solfylte dager og retro følelse

Powershot G5 X II har en enkel håndtering, effektiv 5-akses bildestabilisering og en innebygget digital søker av popup-typen. Den digitale søkeren gjør det enklere for deg å fotografere ved sterkt lys, enn når du bruker skjermen siden det ikke blir noen refleksjoner når du setter øyet mot søkeren. Det er også en annen fordel ved å benytte søker da kamera blir mer stødig og du konsentrerer deg fullt på å ta bildet.

Filme i 4K eller FullHD 120p

Filme i 4K eller om du vil filme med en høyere bildehastighet i FullHD opp til 120 bilder i sekundet for å få herlige slowmotion sekvenser. Den effektive bildestabiliseringen sørger for at det ikke er noen rystelser og at du får jevne og stabile filmer. Det finnes også 3-trinns ND-filter i kamera for at du skal kunne få optimale lukkertider for film, selv om lyset eller solen lyser sterkt.

Stor sensor og lyssterkt objektiv gir høy bildeprestasjon

Canon PowerShot G5X II har en 20,1 megapiksel sensor av 1,0"-type som gjør at du får fantastiske bilder av høy kvalitet og i høy oppløsning for alle situasjoner. Kameras lysstarke f/1,8-2,8 objektiv med en brennvidde tilsvarende 24-120 mm gir deg mulighet til fotografere alt fra makrobilder, landskap, street, lifestyle til portrett med lett bakgrunnsuskarphet. Sammen med den digitale og optiske zoomen får du helt opp til 20x zoom når du kombinerer disse zoomfunksjonene.

Superraskt autofokussystem

Kameras autofokus setter fokus direkte på motivet, ansiktet eller det punktet du selv har valgt. Det superraske autofokussystemet har 31 punkter for bred dekning over hele bildet som du raskt kan styre via touchskjermen.

Fotografer i RAW opp til 30 bilder i sekundet

Den nye DIGIC 8 bildeprosessoren gjør det mulig å fotografere opp til 30 RAW-bilder i sekundet (uten autofokus) ved hjelp av funksjonen RAW-Burst. Dette gjør at du kan fange action og fryse hendelser med kontinuerlig seriebildeopptakt for å fange det eksakte øyeblikket uten å gå glipp av noe. Den vanligste hastigheten for bildeserier med autofokus er opp til 8 bilder pr sekund.

Overfør bilder og fjernstyr ditt kamera via WiFi og Bluetooth

WiFi lar deg både fjernstyre kamera via en app i telefonen og du kan se Live View-bilde på telefonens skjerm. WiFi-tilkoblingen og fjernstyringen hjelper deg med å kunne få bildet du ønsker ved at du kan plassere kamera og styre det via telefonen. Bruk telefonen som fjernkontroll og skap kreative selvportrett eller starte og styr innspillingen av dine filmer og vlogger. Gjennom Appen kan du også gjøre innstillinger i kamera samt overføre bilder direkt til telefonen for publisering på sosiale medier.

Kompakt størrelse, lav vekt og vinklbar touchskjerm med selfiemodus

Kamera veierk kun 340 gram som gjør dette til et relativt nett kompaktkamera med gode bilde- og fotoegenskaper. Touchskjermen er vinklbar med selfiemodus for at du skal kunne fotografere eller filme i vinkler som din rygg eller knær ikke tillater deg når du vil filme eller fotografere deg selv.

Leveres med

 • Canon Powershot G5X II
 • Håndleddsrem WS-DC12
 • Batteri NB-13L
 • Batterilader CB-2LHE
 • Strømkabel
 • Brukermanual
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.