Engangskamera

Kjøp engangskamera hos oss, online eller i butikk. Et engangskamera er en enkel variant av kamera som består i prinsipp av en plastlinse og et lystett skall som omgir filmrullen som tas ut og fremkalles når kameraer er oppbruk. Det finnes ulike modeller engangskameraer som har ulike egenskaper, enkelte kan brukes i vann, andre gir vidvinkelbilder, og noen har innebygd blits. Hos oss kan du kjøpe engangskameraer fra både Kodak og Lomography.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.