Engangskamera

Kjøp et engangskamera hos oss. Et engangskamera er en enkel kameravariant som i utgangspunktet består av en plastlinse og et lett tett foringsrør rundt filmrullen som tas ut og utvikles når kameraet er ferdig brukt. Det finnes forskjellige modeller av engangskameraer som har forskjellige egenskaper, noen kan brukes i vann, andre gir vidvinkelbilder og noen har innebygd blits. Kjøp et engangskamera til bryllupsfesten eller andre arrangementer her.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.