Engangskamera

Kjøp engangskamera hos oss, online eller i butikk. Et engangskamera er en enkel variant av kamera som består i prinsipp av en plastlinse og et lystett skall som omgir filmrullen som tas ut og fremkalles når kameraer er oppbruk. Det finnes ulike modeller engangskameraer som har ulike egenskaper, enkelte kan brukes i vann, andre gir vidvinkelbilder, og noen har innebygd blits. Hos oss kan du kjøpe engangskameraer fra både Kodak og Lomography.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.