Innstegskamera

Kjøp kompakt systemkamera av innstegdsmodell hos oss, online eller i butikk. Et kompakt systemkamera av innstegsmodell er perfekt for deg som vil kjøpe ditt første kamera og lære deg å fotografere. Kameraet tilbyr ofte en en enkel guide-modus, er brukervennlig, smidig og enkel å komme i gang med å fotografere med. På et kompakt innstegskamera kan du skifte objektiv uten problemer, noe som gir deg mulighet til å ta ulike bilder. Hos oss finner du kompakte systemkameraer av innstegsmodell fra blant annet Canon, Olympus, Fujifilm, Panasonic og Sony.

28 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til Kompaktkamera
Varemerker
Sensorstørrelse:
Værtettet:
Zoom:
Minnekortype:
Optisk bildestabilisering:
Farge
Oppløsning:
Vanntett minst 3 meter:
Tele (tilsv. 35mm):

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.