Innstegskamera

Kjøp kompakt systemkamera av innstegdsmodell hos oss, online eller i butikk. Et kompakt systemkamera av innstegsmodell er perfekt for deg som vil kjøpe ditt første kamera og lære deg å fotografere. Kameraet tilbyr ofte en en enkel guide-modus, er brukervennlig, smidig og enkel å komme i gang med å fotografere med. På et kompakt innstegskamera kan du skifte objektiv uten problemer, noe som gir deg mulighet til å ta ulike bilder. Hos oss finner du kompakte systemkameraer av innstegsmodell fra blant annet Canon, Olympus, Fujifilm, Panasonic og Sony.

27 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til Kompaktkamera
Varemerker
Sensorstørrelse:
Værtettet:
Zoom:
Farge
Optisk bildestabilisering:
Trådløse tilkoblinger:
RAW-format:
Oppløsning:
Vanntett minst 3 meter:
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.