Innstegskamera

Kjøp et kompaktkamera på innstegsnivå hos oss, på nett eller i butikk! Et kompaktkamera på innstegsnivå er perfekt for deg som vil kjøpe ditt første kamera og lære å ta bilder. Kameraet tilbyr ofte en enkel guidemodus, er brukervennlig, smidig og enkel å komme i gang med å fotografere eller filme. Dette vil være en god venn som foreviger dine opplevelser på turer, utflukter og i hverdagen. Hos oss finner du nybegynnervennlige kompaktkameraer fra blant annet Canon, Olympus, Nikon, Panasonic og Sony.

9 produkter
Vise som
Sorter etter
Filtrering
Varemerker
Sensorstørrelse:
Værtettet:
Zoom:
Farge
RAW-format:
Tele (tilsv. 35mm):
Vanntett minst 3 meter:
Søker:
Oppløsning:
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.