Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Refurb IQ1 50 med XF hus og LS 80mm

Phase One Refurb IQ1 50 med XF hus og LS 80mm

1030195
199 190 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Refurb Phase One XF med IQ1 50MP + 80/2,8LS

Dette er et Refurbished produkt. Den er resatt og kontrollert av Phase One.

Denne pakken består av:

  • XF kamerahus
  • Prismasøker
  • IQ1 50MP bakstykke
  • Schneider 80/2,8 LS

Phase One digitalt bakstykke IQ1 50MP

Med Phase One IQ bakstykket får du bilder av høy kvalitet. Bakstykket har et dynamisk område på hele 14 trinn. Det er utstyrt med en CMOS-sensor som gjør det mulig å fotografere opp til ISO 6400 samt å jobbe med høyoppløst 25 f/s LiveView helt uten "lagging".

Bakstykket er utstyrt med en 3,2" høyoppløst Retina pekeskjerm som gjør det lett å zoome, bla og navigere i menyer likt en smartphone eller et nettbrett.

Leveres med Phase Ones programvare Capture One. En raw-converter som er blitt bransjestandard blant profesjonelle fotografer.

Les mer om kamerasystemet på Phase Ones hjemmeside.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.