Kampanje

Sony A6600 med objektiv for fotografen og filmeren som vil ha optimal ytelse i lite format

Sony A6600 E 18-135mm f/3,5-5,6 OSS

1045394
 • Pakke med allsidig zoom for reiser, familiebilder, landskap, portrett og mye annet
 • Film i 4K HDR (S-Log og HLG) med full avlesning av sensoren
 • Gå aldri glipp av fokus - autofokus med 425 autofokuspunkter
21 790 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Sony Winter CashbackSpar 1600,-

Akkurat nå får du penger tilbake når du kjøper produkter fra Sony! Kampanjen gjelder t.o.m. 31/1-2021.
Les mer
Finnes på nettlager

Høypresterende video- og fotoegenskaper i ett kompakt format

Kompakt speilløst systemkamera med avanserte foto- og videoegenskaper tilpasset for filmskapere og fotografer som vil ha maksimal prestasjon i ett lite format. A6600 har sanntidssøkende øyeautofokus og sporing, samt 5-akses bildestabilisering. En stor nyhet med A6600 er at den har fått Sonys NP-FZ100-batteri som holder for lange foto- og filmsesjoner.

Fordeler

 • APS-C 24,4 megapiksler Exmor CMOS sensor med BIONZ X bildeprosessor
 • 5-akses bildestabilisering i kamerahuset
 • Film i 4K HDR (S-Log och HLG) med full utlesning av sensoren
 • Fotografer bildeserier opp til 11 bilder per sekund
 • 14bit RAW filer
 • Miss aldri fokus med 425 autofokuspunkter
 • Real Time Eye-AF og Real Time Tracking
 • Justerbar og høyoppløst LCD-display med selfiemodus
 • Elektronisk OLED-søker
 • Større batteri og lengre batteritid
 • Ytterligere en programmerbar knapp og bedre grep

Stabilt med 5-akses bildestabilisering

Den 5-aksede bildestabiliseringen gir deg økt kontroll ved lange lukkertider eller når du filmer med kameraet håndholdt. Sensoren er stabilisert i 5 akser, og gir opp til 5 trinns bedre lukktertid.

Real Time Eye-AF og Real Time Tracking

Sonys modeller er populære blant portrettfotografer takket være Eye-AF, en funksjon som automatisk legger fokus på øynene. Med Real Time Eye-AF er teknikken ytterligere forbedret, og aktiveres automatisk så fort et ansikt synes i bildet. Låsningen på øyet er mer effektiv, og du kan med en knapp bytte mellom høyre og venstre øye. Også sporingsfunksjonen Real Time Tracking er blitt utviklet og er mer effektiv. Med ett trykk på skjermen låser du motivet, og kameraet følger automatisk etter.

Smidig skjerm for vlogg og selfies

Skjermen kan justeres oppover 180 grader, perfekt for vlogg og selfies. Takket være at skjermen kan justeres oppover kan du ha kameraet på et bordstativ eller lignende. Selvfølgelig har skjermen pekefunksjon.

NP-FZ100 batteri med høyere kapasitet

Sony A6600 er utstyrt med Sonys NP-FZ100-batteri som også finnes i f.eks. modellene A7R IV og A9. Dette gir deg god batteritid for både film og foto.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.