Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.
Kampanje

X-Pro2 kamerahus

Fujifilm X-Pro2 kamerahus

1024863
 • Unik løsning med både digital og analog søker
 • Klassisk målsøkerstil
 • Doble minnekortplasser gir sikkerhetskopi med en gang
 • Trådløsning for å overføre bilder og fjernstyre kameraet
 • Flere programmerbare knapper
 • 15 ulike filmsimuleringer
14 848 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Få 2000,- tilbake!Fuji X Vinter Cashback

Kampanjen gjelder fra 2019-10-15 til 2019-01-15.
Les mer
På lager

Verdipakke

X-Pro2 kamerahus
Minnekort Secure Digital 32GB SDHC Extreme 90MB/s
Minnekortleser TS-RDF8K All-In-1 USB 3.0/3.1
15 326 NOK
X-Pro2 kamerahus
Minnekort Secure Digital 64GB Extreme Pro SDXC UHS-II U3 C10 300MB/s
Kameraväska Retrospective 7 V2.0 pinestone
18 032 NOK

Værbeskyttet, profesjonelt kompakt systemkamera

Fujifilm X-Pro2 er et profesjonelt kompakt systemkamera konstruert i magnesium for å tåle de krav som stilles til et profesjonelt kamera. Kamera er utstyrt med doble minnekortplasser, hvor den ene er kompatibel med minnekort av typen UHS II for å lagre raskere når du fotograferer og filmer.

Fordeler

 • Værbeskyttet
 • Doble minneskortplasser
 • Optisk og elektronisk søker
 • Fjernstyring og bildeoverføring med WiFi
 • 6 stk programmerbare funksjonsknapper
 • Firmware 4.0 (2017-12-22)

Multihybridsøker – Både en optisk og en elektronisk søker

Den elektroniske søkeren har en økt oppløsning som nå strekker seg til 2 360 000-punkter med en maksimal oppdateringsfrekvens på 85 bilder/s. Tiden som søkeren er svart mellom bilder har blitt minimert ned til 150m/s for at du enklere skal kunne følge og fange motiv i bevegelse.

 

Den optiske søkeren kan nå vise et lite digitalt bilde i det nedre høyre hjørnet for at du skal få full kontroll over alt fra fokus, komposisjon, eksponering og hvitbalanse. Den optiske modusen har også en funksjon for brennviddesimulering for å forenkle valget av objektiv for ulike fotograferingssituasjoner.

Du bytter enkelt mellom optisk og elektronisk søker med et enkelt knappetrykk.

Fokus - Raskere autofokus og enkel manuell fokusering

Antallet fasedetekterende autofokuspunkter har blitt økt på X-Pro2´s bildesensor og dekker nå et større område som forenkler fotografering av bevegelige motiv samtidig som avlesningen for kontrast-autofokus skjer med dobbel hastighet.

 

X-Pro2 er utstyrt med to ulike MF-assist som hjelper deg å fokusere manuellt.  "Digital Split Image" minner om en gammel avstandsmåler og ”Focus Peaking” der en farge brukes for å vise de deler av bildet som er i fokus.

15 stk ulike filmsimuleringinnstillinger

Fujifilm har over 80års erfaring med fotografisk film og denne kunnskapen gjenspeiles i X-Pro2´s evne til å gjengi varme hudtoner, blå himler og alt det grønne i naturen. Film simulering brukes for at du skal få rett farge og toneinnstillinger for å få bildene nøyaktig slik du ønsker de.

 

Acros – Ny filminnstilling på  X-Pro2
Denne filmsimuleringsinnstillingen passer perfekt til monokromme bilder/sort hvitt.  Dette gir dine bilder en mykere gradering, dypt svartpunkt og vakre teksturer.

Medfølger i pakken:

 • Oppladbart Li-ion batteri NP-W126
 • Batterilader BC-W126
 • Skulderrem
 • Kamerahusdeksel
 • Manual
   
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.