Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.
Kampanje

X-T30 charcoal + AF 18-55/2,8-4,0 R XF LM OIS

Fujifilm X-T30 charcoal + AF 18-55/2,8-4,0 R XF LM OIS

1044774

Velg farge

13 985 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

X-T30 COMPACT PRIMESSpar 2 000 kroner

Når du kjøper X-T30 (kit eller hus) får du 2 000 kroner rabatt på ett utvalgt objektiv fra Fujifilm. Klikk på "Les mer" for mer informasjon om kampanjen. Gjelder t.o.m. 31/7.
Les mer
Finnes på nettlager

Verdipakke

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.