M Monochrom svart (Type 246)

Leica M Monochrom svart (Type 246)

1019640
  • Mangelen på fargefilter gir høy kvalitet på svarthvit-bilder
  • Analog stil med digital sensor
  • Målsøkerkamera med splitteprisme
  • Robust konstruksjon i messing og magnesiumslegering
100 890 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

M Monochrom svart (Type 246)
Kameraveske Retrospective 7 V2.0 Pinestone
Minnekortleser TS-RDF8K All-In-1 USB 3.0/3.1
103 079 NOK
M Monochrom svart (Type 246)
Minnekortleser TS-RDC8 3-in-1 USB-C 3.1
Minnekort Secure Digital 128GB Extreme Pro SDXC
104 479 NOK

Et ekte sort-hvit-kamera i beste Leica-kvalitet, med suveren dynamikk og detaljgjengivelse. Leica M Monochrom er det eneste kameraet uten fargefilter.

  • Ekte sort-hvit-kamera uten fargefilter
  • Kjent og kjær Leica M-design og kvalitet
  • Helt ny CMOS bildebrikke
  • For deg som setter bildekvalitet aller øverst

Leica M Monochrom (typ 246)
Leica har i generasjoner laget kompromissløse kameraer som skal tåle krig og andre ekstreme påkjenninger. Det er laget med ett ett mål for øye, nemlig å sikre at du får tatt akkurat det rette bildet akkurat når det kreves.

Denne tradisjonen er videreført i den nye modellen av spesialkameraet M Monochrom. M Monochrom er det eneste "normale" kameraet på markedet som ikke har fargefilter, og dermed kun kan ta bilder i sort-hvit. Og hvilke bilder det tar! Her er det dynamikk vi ikke har sett maken til. Det er et utrlig lavt støynivå, og detaljgjengivelsen er uovertruffen.

Et moderne kamera
Leica er ikke kjent for å kaste seg på den første og beste motebølgen, men ser an hva kundene etterspør over tid. Derfor er M Monocrhom nå utstyrt med en CMOS bildebrikke som blant annet gir mulighet for videoopptak, slik vi kjenner det fra den vanlige Leica M. Spesifikasjonene er ellers slik vi finner dem på Leica M-P med safirglass på skjermen og 2GB intern buffer.

Hvis bare det beste er godt nok, og du er en dedikert sort-hvit-fotograf, er dette det aller ypperste som er å få tak i. Kameraet stiller rett og slett i en klasse for seg selv.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.