Systemkamera Sigma

Sigma har gjort seg kjent som produsent av objektiver, men har også systemkameraer som fungerer bra for både stillbilde og video. De kompakte speilløse fullformatkameraene har høy oppløsning og unik design. Sigma systemkameraer kan enkelt brukes til livestreaming via USB-C. Kjøp ditt Sigma systemkamera hos oss på SP, alltid til en god pris.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.