Sigma FP kamerahus + 45mm f/2,8 DG DN
Sigma FP kamerahus + 45mm f/2,8 DG DN
Sigma FP kamerahus + 45mm f/2,8 DG DN
Artikkelnummer: 1046156

Sigma FP kamerahus + 45mm f/2,8 DG DN

Ekstremt kompakt fullformatskamera med lite og lett normalobjektiv

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Bakbelyst CMOS-fullformatssensor på 24mp
  • 4K UHD 30p Long-GOP og All-I
  • Film i RAW 12-bit CinemaDNG til ekstern SSD via USB-C
26 490 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Sigma FP

Som verdens minste fullformatshus er Sigma FP designet for deg som er "run-and-gun"-filmer, trenger mange valgmuligheter for tilbehør og rigging, men fremdeles vil ha fordelene som en fullformatssensor gir. Den bakbelyste CMOS-sensoren på 24mp gir god lysfølsomhet, og uten lavpassfilter får du maksimal detaljgjengivelse, i både stillbilder og video. Muligheten til å spille inn filer i formatet Cinema DNG 12-bit 4:2:2 opp til 24p og 4K UHD til en ekstern SSD gjør at du kan skape filmatisk materiale med høy fleksibilitet i postproduksjon.

Fordeler

  • Svært kompakt fullformat
  • Ekstensiv modularitet - tilpass huset etter dine egne behov
  • 12-bit Cinema DNG i 4K 24p til ekstern SSD-lagring via USB-C
  • 8-bit Cinema DNG i 4K 25p til minnekort med UHS-II
  • MOV. med All-I eller Long-GOP i 4K 30p opp til 440 Mbps
  • Full-HD opp til 120fps
  • Værtett

Avanserte videofunksjoner

Med formatet CinemaDNG får du større dynamisk område og mer fleksibilitet i din postproduksjon. Spill inn i 4K, 24p med 12 biters fargedybde til ekstern SSD eller 4K, 25p i 8-bit til internt minnekort. Som filmskaper vil du også sette pris på muligheten til å forhåndsvise flere ulike bildeforhold, som 1:1, 16:9 og Cinemascope 2.35:1 mm. Dessuten støtter kameraet s.k. Cinemagraphs - animerte stillbilder som minner om GIFer eller Apples "Live"-bilder.

Solide stillbilder

Råformat i DNG opp til 14-bit med den bakbelyste fullformatssensoren gjør at Sigma FP også er et utmerket stillbildekamera. Den har 49 kontrastgjenkjennende autofokuspunkter og seriebildetagning opp til 18 bilder per sekund, og sensorens høye lysfølsomhet gjør at du kan bruke kameraet med raske lukkertider og i dunkelt lys uten problemer.

Sigma 45mm f/2.8 DG DN Contemporary

Med sin lave vekt og kompakte utforming er Sigma 45mm f/2,8 DG DN Contemporary et svært passende objektiv til Sigma FP. Det er tilpasset for å prestere godt både i stillbilder som til video, med rask og stillegående autofokus, og tilpasset vridemoment for nøyaktig manuell fokusering. For å gi så god bildekvalitet som mulig er optikken også behandlet for å redusere refleksjoner i motlys og holde god kontrast.Leveres med

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.