Portabel belysningspakke med dagslys

Fotobestway Dagslyspakke Easy Folding

1017664
  • Perfekt for videofilming eller portett- og produktfotografering
  • Lett å bruke og rask å pakke opp
  • 270 lysrør-watt, noe som tilsvarer ca 22 stk 60 W glødelamper
3 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Dagslyspakke Easy Folding
Bakgrunnsett + hvit bakgrunn
EzyBalance Gråkort 30 cm
5 599 NOK
Dagslyspakke Easy Folding
Dagslyspære 30W E-27
Gråkort 30cm m. futteral
4 028 NOK

Portabel lyspakke

Denne belysningspakken er bærbar er på 270 lysrørs-wattstyrke, noe som tilsvarer ca. 22stk 60W pærer. Perfekt for videoopptak eller portrett og produktfotografering. Du får med doble lysarmatur med oktobokser 70 cm i diameter, stabile luftdempede lampestativer, dagslyslamper og en veske.

Fordeler

  • Perfekt for videoopptak eller portrett- og produktfotografering
  • Enkel å bruke og rask til å pakke ut
  • 270 lysrørs-wattstyrke, tilsvarende ca. 22stk 60W pærer

Softboks-enheter med smart design

Du bretter enkelt opp softboksene på noen få sekunder på omtrent samme måte som du bretter opp en paraply. Du får runde reflekser i øynene til motivet ditt når du filmer eller fotograferer. Du kan også bruke softboksene uten diffusjonsduk for å få maksimalt lys.

Lavt strømforbruk

Armaturene har en standard E27-lampekontakt og leveres med en 135 W dagslyslampe per armatur. Lampen avgir minimal varme og har lavt strømforbruk. Armaturene er utstyrt med vippefeste slik at du kan vinkle belysningen.

Luftdempede lampestativ

De luftdempede stativene i pakken har god stabilitet og en maksimal høyde på 2,5 meter. Braketten på stativene er reversibel slik at du kan få den lille (1/4") eller den store kameraskruen (3/8") for montering av annet tilbehør.
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.