Bærbar stativ- og paraplypakke for kamerablitser

Fotobestway Stativ/paraply kit

1012648
  • To blitsfester med leddet blitssko med paraplyfeste, samt universalfeste som passer alle stativer
  • Praktisk stativveske for beskyttelse og transport
  • To 90 cm universalparaplyer med avtagbar sølvreflektor med svart utside
1 290 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Ta med dig lyset
Et meget portabelt stativ- og paraplypakke for kamerablitser perfekt for utendørsfotografering. Dessuten får du med to blitsfester med vinklbar blitssko med paraplyfeste samt universalfeste som passer alle stativ, også vanlige kamerastiativ som belysningsstativ med stanard blitsfeste.

De medfølgende universalparaplyene har avtagbar sølvreflektorer med svart utside. Uten sølvreflektoren blir paraplyet en vanlig halvtransparent paraply.

Leveres med:

  • 2 stk Lysstativ standard blitsfeste (5/8") med 1/4"gjenger

  • 2 stk Blitsfester for paraply

  • 2 stk Universalparaplyer med diameter: ca. 90 cm

  • 1stk Transportveske

 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.