Stativveske 16 x 100cm

Fotobestway Stativveske 16 x 100cm

1028453
  • Doble sikkerhetsremmer og en praktisk glidelåsåpning
  • Vesken passer f.eks. for tre belysningsstativer eller paraplyer
  • Rask tilgang og innebygd avdeler for å unngå skader
339 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Stativveske 16 x 100cm
Red Whips 12-pack
Spennrem 30cm
497 NOK

Polstret transportveske for stativ

Stativvesken har doble sikkerhetsremmer og en praktisk glidelåsåpning som gjør den enkel å bære samtidig som du får en rask tilgang fra både enden og langsiden. Vesken passer f.eks. for tre stk Scandinavian Photo Belysningsstativ eller lignende stativer, men kan også ha plass til paraplyer og lignende.

Kapasitet

3 stk belysningsstativ med transportlengde på opp til 99 cm

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.