Stativveske 16 x 100cm

Fotobestway Stativveske 16 x 100cm

1028453
  • Doble sikkerhetsremmer og en praktisk glidelåsåpning
  • Vesken passer f.eks. for tre belysningsstativer eller paraplyer
  • Rask tilgang og innebygd avdeler for å unngå skader
339 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Stativveske 16 x 100cm
Red Whips 12-pack
Spennrem 30cm
497 NOK

Polstret transportveske for stativ

Stativvesken har doble sikkerhetsremmer og en praktisk glidelåsåpning som gjør den enkel å bære samtidig som du får en rask tilgang fra både enden og langsiden. Vesken passer f.eks. for tre stk Scandinavian Photo Belysningsstativ eller lignende stativer, men kan også ha plass til paraplyer og lignende.

Kapasitet

3 stk belysningsstativ med transportlengde på opp til 99 cm

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.