Studioväska 300 vadderad med hjul

Fotobestway Studioväska 300 vadderad med hjul

1012650
1 295 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Ikke kjøpbar
Ikke kjøpbar

Stabil, vattert transportveske fra FotoBestway

Denne vesken er tilpasset for større kameratilbehør som f.eks. studioblitser og belysningsstativ. Vesken er svært velbygd, men den veier fremdeles lite. FB studioveske er utstyrt med høykvalitative "inlines"-hjul, og et svært stabilt drahåndtak.

Vesken har tre flyttbare mellomvegger, og en flyttbar planløsning. Dette gjør at det er svært enkelt å tilpasse vesken til dine egne behov. Veskens innermål er 85 x 26 x 26 cm.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.