Veggfeste for 3 stk bakgrunner

Fotobestway Veggfeste for 3 stk bakgrunner

1039757
339 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Fotobestway veggfeste for 3 stk bakgrunner

Fotobestway veggfeste for tre stk bakgrunner som gjør at du raskt kan bytte bakgrunn under fotografering, uten at du må rulle opp bakgrunnen for hånd. Dette gjør at du sparer tid, krefter og plass ved og alltid ha rullene montert i taket eller på veggen.

Fordeler:

  • Kan monteres på vegg eller i taket
  • Klarer tre fonder med ekspandere montert av gangen

Ekspandere

Til dette bakgrunnsopphenget må du kjøpe til en rullekspander, noe som gjør at du enkelt kan rulle opp eller ned bakgrunnen ved å dra i kjedet til bakgrunnen er på plass.

Leveres med

  • 2 stk svarte konsoller

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.