Polaroid Film Color i-Type 5-pack
Artikkelnummer: 1056773

Polaroid Film Color i-Type 5-pack

Film for Polaroid I-type kameraer, 40 bilder

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • 40 bilder med hvite rammer
  • Fremkallingen tar omtrent 10-15 minutter
  • Gir bilder med rike farger, balanserte toner og myke teksturer
749 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

40 bilder med hvite rammer for bruk med Polaroid I-type kameraer. Bildet vil begynne å vises innen to minutter. Fullstendig fremkalling tar omtrent 10-15 minutter. I-type film er optimalisert for I-type kameraer. Fargefilmformelen produserer bilder med rike farger, balanserte toner og jevne teksturer som gjør analog fotografering så særegen.

Fordeler

  • 40 bilder med hvite rammer
  • Fremkallingen tar omtrent 10-15 minutter
  • Gir bilder med rike farger, balanserte toner og myke teksturer

Godt å vite! Filmen er tilpasset bruk med Polaroid I-type kameraer, den vil ikke passe til eldre Polaroid kameraer. Dette er en 5-pakning som gir totalt 40 bilder/eksponeringer

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.