Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Kodak Portra 400 135-36

Kodak Kodak Portra 400 135-36

315624
799 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Kodak Professional Portra 400 Negativ fargefilm
Kodak Professional Portra 400 er en finkornet høyhastighetsfilm. På ISO400 leverer filmen fantastiske hudtoner og eksepsjonell fargemetning. Portra 400 er et godt valg for portrett- og motefotografering, men også for reiser, natur og utendørsfotografering ved dårligere lysforhold.

- Ideell for scanning
- Ekstraordinær forstørrelsesmulighet for 35mm-negativ
- Vakre, naturlige hudtoner
- Fantastisk fargegjengivelse
- Tydlige kanter og fine detaljer

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.