Powerbanks

Kjøp powerbank hos oss, online eller i butikk! Å finne et vegguttak når batteriet ditt er tomt er ikke alltid enkelt. Løsningen er å ha med en powerbank. En powerbank er en portabel lader som drives av et eller flere batterier, noe som gjør at du kan lade utstyret ditt hvor og når som helst. Her finner du varemerker som GP, GoPro, Jupio, Xtorm, Sony m.fl.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.