Powerbanks

Kjøp powerbank hos oss, online eller i butikk! Å finne et vegguttak når batteriet ditt er tomt er ikke alltid enkelt. Løsningen er å ha med en powerbank. En powerbank er en portabel lader som drives av et eller flere batterier, noe som gjør at du kan lade utstyret ditt hvor og når som helst. Her finner du varemerker som GP, GoPro, Jupio, Xtorm, Sony m.fl.

13 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til Batterier & Strømforsyning
Varemerker
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.