Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

MagSphere

Magmod MagSphere

1032769
799 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

MagMod MagSphere

Magmod er holdbare, fleksible og raske lysformere for kamerablitser.

Fordeler:

  • Laget i slitesterk og fleksibel silikon
  • Magneter for montering
  • Passer nesten alle blitser

Magmod er en serie lysformere designet for å være svært tålelige og raske å jobbe med. Lysformene og monteringen rundt blitsen er laget av sterk, fleksibel silikon som gjør den veldig solid. Hovedfestet med to kraftige neodymmagneter træs på blitshodet, og passer stort sett alle blitshoder.

MagSphere

MagBounce sprer lyset og gir et mykt lys. MagSphere egner seg bra for bruk i små og mellomstore rom der lyset har mulighet til å bounces via vegger og tak. Med en MagGrid er det mulig å få litt mer rettet lys som fremdeles har en myk karakter.

Merk: For å montere MagBounce trenger du et MagMod Basic Kit

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.