Rogue Flash Color Correction Filter Kit

Rogue Rogue Flash Color Correction Filter Kit

1003356
429 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager
Trenger du bedre kontroll på lyset når du tar bilder og bruker Speedlite? Har du lyst til å bryte ut av den vante lysrutinen din, eller rett og slett lyst til å være mer kreativ når du bruker blits? Rogue Photograhpic Design-serien er da noe for deg! Serien består av genialt designede bouncere, soft-duker og filtere som enkelt kan flatpakkes og få plass i fotosekken eller fotobagen. Serien er laget av solid stoff og vil ikke brekke når du bøyer det selv om det er kuldegrader ute. Rogue Flash Gels Universalfilter til blits som passer de aller fleste Speedlite-blitser. Brukes til å korrigere blitslyset Pakken inneholder 3x av 6 forskjellige korrigeringsfiltre slik at man kan bruke flere blitser med samme filtertype.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.