sp.tech Background Kit Black Fabric 3x6m
sp.tech Background Kit Black Fabric 3x6m
sp.tech Background Kit Black Fabric 3x6m
sp.tech Background Kit Black Fabric 3x6m
sp.tech Background Kit Black Fabric 3x6m
Artikkelnummer: 1052516

sp.tech Background Kit Black Fabric 3x6m

Svart bakgrunn for foto og video med stativ og oppheng

Nettlager
Forventes på nettlager 2023-07-18
Butikklager:
 • Ferdig sett med stoffbakgrunn og stabil bakgrunnsfjæring
 • Ferdig kanal for bom/stang øverst i stoffet
 • Ikke-reflekterende stoff i 100% bomull

Velg farge

2 490 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Lag en solid og stilig bakgrunn i studioet ditt eller ta den med "On location", for å lage et bærbart opptakssted ved å montere bakgrunnspakken og henge opp bakgrunnsstoffet fra SP TECH. Du kan velge mellom fire farger på stoffet, velg mellom hvit , svart , grå eller Chromakey (grønn). For å få det rette utseendet for opptak, streaming eller fotografering. Bygg ditt opptaks- eller fotostudio med stofffotobakgrunner fra SP TECH.

Fordeler

 • Ferdig sett med bakgrunn og stabil bakgrunnsoppheng
 • Velg mellom fire forskjellige farger - svart, hvit, grå eller Chromakey-grønn
 • Ingen sømmer - ett enkelt stoff
 • Ferdig kanal for bom/stang i stoffets overkant
 • Stoffet er 3x6 meter stort og veier 2,5 kilo
 • Refleksfri stoff i 100% bomull
 • Stoffet kan vaskes i vaskemaskin eller for hånd
 • Bag for stativ og bomår
 • Bakgrunnssystemet kan bli så mye som 260 centimeter høyt

Lag en flott bakgrunn for produksjonen din

Skal du spille inn film, streame, holde videomøte, foredrag eller ta bilder er det alltid greit å ha en enkel og stilig bakgrunn. For å skjule deler av rommet, få et enhetlig utseende eller løfte objektet ditt. Med den grønne bakgrunnen kan du også velge å legge til din egen digitale bakgrunn i etterkant (chromakey-teknologi).

SP TECH stoffbakgrunn består av et enkelt stykke stoff, som gir deg den store fordelen at det ikke er søm. Det er en innsydd kanal i den øvre delen av stoffet slik at du enkelt kan tre stoffet på en bom eller tube.

Denne pakken inkluderer et bakgrunnssett bestående av to kraftige lysstativer og en bom for opphenging av bakgrunner og en bag. Det er alltid lurt å kjøpe noen klips hvis du ønsker å stramme stoffet ytterligere.

Forbered bakgrunnen din for best resultat

For best resultat er det viktig at du legger bakgrunnsstoffet ditt på en vegg eller lignende uten vinduer eller lyskilder bak, slik at det ikke skinner gjennom eksternt lys. Fordelen er at du kan belyse stoffet bakfra for å få en ekstra effekt. Ikke glem å stryke stoffet med et strykejern eller ta med en dampbåt for å fjerne rynker og bretter.

Alle stoffbakgrunner som leveres utpakket (foldet) vil ha folder på seg. Stoffet kan vaskes i vaskemaskin eller for hånd ved uhell, dette gjør at du kan ha bakgrunnsstoffet ditt lenge uten å måtte bruke tid på å redigere bort smuss.

Leveres med

 • SP TECH Bakgrunnsstoff 3x6m
 • Bakgrunnsstativ
 • Bag

På et av produktbildene ser du et Colorchecker Passport hvor du kan se prøvekartet for fargereferanse, det er ikke inkludert.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.