Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Blitzskinne FL-BKM03

Olympus Blitzskinne FL-BKM03

315631
2 595 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
Olympus Blitzskinne FL-KBM03 En blits "bracket" støtter for eksempel fotografering av portretter eller makro, for å unngå unaturlige skygger som kan oppstå i bildet når en ekstern blits er montert på toppen av kameraet, eller for å unngå at selve blitsen eller festet blir Ødelagt ved kontakt. Med "Twin Flash Bracket" kan man justere både vinkelen på armen og blitsposisjonen. Det er mulig å nyte fotografering med blits med ethvert ZUIKO DIGITAL objektiv inkludert ultra vidvinkel objektiver. "Dual-flash" makro fotografering er mulig uten å hindre den "dual-axis" variable LCD monitoren som kommer til rette når man fotograferer makro med fri vinkel Live View. Hvis man bruker FL-BKM03 Twin Flash Bracket sammen med den elektroniske FL-50R/FL-36R vil du få et trådløst blits-system med et et dual-blits system uten komplisert kabling. Mulighet for å montere en blits på hver side av kamerahuset. De monterte blitsene er profesjonelt festet og støtsikre Brukeren kan nyte ubesværlig Live View fotografering fra enhver vinkel Støtten kan foldes sammen ved transportering
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.