Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Forlengelseskabel EC200 til AD200

Godox Forlengelseskabel EC200 til AD200

1040653
449 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Godox forelengelseskabel EC200 Till AD200

Godox EC200 brukes for å kunne montere av blitshodet og forlenge avstanden mellom blitshodet og hovedenheten. Dette er praktisk når du f.eks. har den på en bom eller et stativ, fordi du da kan beholde et lavt tyngdepunkt gjennom å feste aggregatet lavere ned på stativet.

Fordeler

  • Forlenger rekkevidden
  • Enklere å kplassere høyt opp

Leveres med

  • Godox forlengelseskabel EC200 til AD200

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.