Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

HD-7062Pro 0,7 x

Raynox HD-7062Pro 0,7 x

310054
1 645 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Raynox HD-7062Pro 0,7 x
Raynox HD-7062PRO er en profesjonell vidvinkelforsats for høyoppløste HD- og 4K-kameraer. Linsen monteres direkte på objektivet og gir eg mer vidvinkel med god gjengivelse av både detaljer og farger uten forringet bildekvalitet.

Linsen er av typen High Definition, der alle linseelementene er antirefleksbehandlet og gjør at du slipper reflekser som kan forringe kvaliteten. Blenderen endres ikke med denne montert. Fortegningen er på imponerende -2,3%. HD-7062PRO påvirker heller ikke kameraets fokus ved zooming.

Raynox HD-7062PRO passer på objektiver med 62 mm filtergjenger. Objektiver med andre filtergjenger kan brukes med step-up-ringer.

Leveres med:

  • Linse HD-7062PRO
  • Linsedeksler
  • Enkel veske
  • Engelsk bruksanvisning
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.