sp.tech UV Filter 77mm MultiCoat B270 Slim
sp.tech UV Filter 77mm MultiCoat B270 Slim
Artikkelnummer: 1056527

sp.tech UV Filter 77mm MultiCoat B270 Slim

UV-filter – beskyttelse for ditt objektiv, 77mm

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • UV-filter med optisk B270-Schott-glass
  • Beskytter objektiver mot riper, smuss og UV-lys
  • Ultratynn ramme for å unngå vignettering

Velg diameter

799 NOK

Vi liker

Dette er et produkt som vi liker ekstra godt, og som vi er sikre på at du vil bli fornøyd med. Hold utkikk etter symbolet for flere av våre utvalgte favoritter! Vi hjelper deg med å finne teknologien du liker.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
sp.tech UV-filter gir fysisk ripebestandig beskyttelse til frontglasset på objektivet samtidig som det beskytter kameraets sensor mot UV-lys. Filteret har et B270-Schott optisk glass av høyeste kvalitet og glasset er behandlet med flere lag Nano Multi Coating, som gjør overflaten oljebestandig, vannavstøtende og ripefri. Invester i et beskyttende UV-filter for objektivet ditt for å unngå slitasje på frontglasset og bevare verdien av utstyret. sp.tech UV-filter – et must for objektivene dine.

Fordeler

  • Beskytter objektiver mot riper, smuss og UV-lys
  • UV-filter med optisk B270 Schott-glass
  • Svært høy lysgjennomgang
  • Oljebestandig og vannavstøtende Nano Mulit-belegg
  • Ultra-tynn ramme for å unngå vignettering

Beskytt kameraet og objektivet

sp.tech UV-filter er laget av tysk høykvalitets optisk B270 tysk Schott-glass med meget høy lystransmisjon (98,5 % lystransmisjon). Filteret har 18 lag Nano Multi Coating som overflatebelegg på begge sider av glasset som gir filteret økt ripebestandighet og vann- og oljeavstøtende egenskaper.

Filteret har en tynn aluminiumsramme (slim) som kun er 5,4 mm tykk, noe som betyr at det ikke blir vignettering forårsaket av filteret.

Leveres med

  • sp.tech UV-filter MultiCoat B270 Slim
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.