G6

Feiyutech G6

1040312
  • Maksvekt på 130 gram, perfekt for actionkameraer
  • OLED-skjerm som viser viktig informasjon som Bluetooth-tilkobling, batteritid og WiFi
  • Opp til 12 timers batteritid etter fulladning
2 190 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Ikke kjøpbar
Ikke kjøpbar

Portabel gimbal for actionkamera

Feiyutech G6 er en liten og smidig gimbal for actionkameraer som f.eks. GoPro Hero 6, Yi Cam 4K m.m. som veier under 130 gram.

Fordeler

  • Lang batteritid
  • OLED-display

Lang batteritid

Feiyutech G6 har et innebygd høydensitets-batteri for å oppnå langvarig batteritid ved bruk. Gimbalen kan brukes i opptil 12 timer etter en fulladning.

OLED-display

Feiyutech G6  har et OLED-display plassert på håndtaket for og enkelt gi deg overblikk over nødvendig og viktig informasjon, som Bluetooth-tilkobling, gjenstående batteritid, WiFi-tilkobling osv.

Forskjeller mellom Feiyutech G6 og Feiyutech G6 Plus

  • Maksimal vekt for montert kamera på Feiyutech G6 er 130 gram, samt mangler "Focus Ring"
  • Maksimal vekt for montert kamera på Feiyutech G6 Plus er 800 gram (ved tyngdepunktsbalansen)

Leveres med:

  • Feiyutech G6
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.